ماهى برشته (کباب ذغالى) هرمزگان + طرز تهیه

  • ماهى برشته (کباب ذغالى) هرمزگان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

ماهى برشته (کباب ذغالى) از غذاهای محلی جزیره قشم در استان هرمزگان واقع در جنوب کشورمان به شمار می رود که سبک پخت آن با ماهی کباب های دیگر کمی متفاوت است.

زنان جزیره قشم از ماهى، میگو. خرچنگ، گوشت، خرما، آرد، شکر، روغن و حبوبات انواع غذاهاى خوشمزه و اشتها آور درست مى‌کنند.

براى برشته کردن ماهى‌ هاى کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح، شکم آنها را خالى نمى‌کنند. اما شکم ماهى‌ هاى بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده و … هنگام شستن خالى مى‌شود و مخلوطى از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهى فلفل سبز در شکم ماهى جا داده مى‌ شود و روى ورقه فلزى که روى آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته مى‌شود.

قابل توجه اینکه ماهى‌ ها را حداقل یک ساعت جلوتر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.

ورقه فلزى باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهى به ورقه فلزى مى‌چسبد و کنده مى‌شود.

بعد از پختن ماهى‌ ها باید آن ها را در ظرفى درب‌ دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار ماهى‌ هاى داغ، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتى کنده شود.

ماهى را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل مى‌ نمایند.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران