متبک پلوی هرمزگانی + طرز تهیه

  • متبک پلوی هرمزگانی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

مُتَبَک یک نوع غذای پلویی است که در استان های جنوبی کشورمان به ویژه استان هرمزگان طبخ می شود و آن را نوعی پلوی عربی می دانند.

مواد لازم برای تهیه متبک (۴ الی ۶ نفر):

برنج: ۴۰۰ گرم

مرغ خرد کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

کشمش: نصف پیمانه

پیاز داغ: ۱ پیمانه

گرد لیمو عمانی: ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

زیره سبز: یک قاشق سوپخوری

ادویه کاری: نصف قاشق سوپخوری

نخود فرنگی پخته: ۱ پیمانه

طرز تهیه:

برنج را به مدت ۳ ساعت در آب و نمک بخیسانید. مرغ را با پیاز، نمک ،کمی زردچوبه و روغن تفت د هید و با قدری آب بپزید. در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و کشمش و پیاز داغ را در آن تفت د هید.

حالا گرد لیمو، فلفل قرمز، زیره و ادویه کاری را به مخلوط پیاز و کشمش بیفزائید و نخود فرنگی را با آن مخلوط نمائید.

سپس برنج را آبکش کنید. آن گاه مواد آماده را با برنج آبکش کرده مخلوط سازید و دم کنید. تکه های مرغ را بار دیگر سرخ کنید. پلو را در دیس زیبائی بکشید و رویش را با تکه های مرغ و برنج زعفرانی تزئین نمائید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران