کانال تلگرام

دانلود کتاب آمازون

مرجی پلو با ماهی شور مازندران + طرز تهیه

  • مرجی پلو با ماهی شور مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

 

مرجی پلو با ماهی شور یکی از غذاهای سنتی استان مازندران است که معمولاً در کنار ترشی محلی ناز خاتون سرو می شود.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر :

۵ پیمانه برنج

۶۰۰ گرم ماهی نمک سود شده

۳ پیمانه عدس

۴ عدد پیاز متوسط

۴ قاشق غذا خوری کره

۵ عدد تخم مرغ

نمک و زرد چوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج شسته شده را پس از یک ساعت خیس دادن در آب گرم، روی اجاق گذاشته، نمک، زردچوبه،کره، پیاز سرخ شده و عدس را اضافه کرده و با شعله ملایم طبخ کنید. دقت نمایید تمام این موارد در ابتدای طبخ برنج که به صورت کته در نظر گرفته میشود با هم مخلوط می شوند. اما ضروری است که قبل از اضافه کردن عدس و پیاز سرخ شده، آب روی برنج را طبق روال معمول تنظیم نمایید.

پیشتر، عدس خیس شده را (۲ ساعت)آسیاب و یا با فشار دست از پوسته جدا نمایید. زمان لازم برای دم کشیدن برنج ۴۵ دقیقه است.پس از نیمه خشک شدن برنج، ماهی شور را درکاسه ای روی برنج گذاشته تا با باقیمانده بخار آن نرم و شوری ماهی گرفته شود.در انتهای طبخ پلو، ماهی را باز کرده یا در روغن سرخ کنید و یا پس از میکس با تخم مرغ به صورت کوکو عمل آورید.

 

نکات:

تمام عدس ها از پوسته جدا نشوند. نسبت ۱ به ۵ برای عدس با پوست و عدس بی پوست مناسب است.

این غذا در فصل پاییز و زمستان توصیه میشود.

در استفاده زیاد از کره و پیاز داغ در این خوراک درنگ نکنید!

بجا یا در کنار ماهی نمک سود شده می توان نیمرو نیز قرار داد.


0 به این مطلب امتیاز دهید

زیباترین مناطق مشابه:


عبارت های مرتبط:

منبع

http://ashpaz-bashi.blogfa.com

نظرات کاربران