مرغ ترش مازندران + طرز تهیه

  • مرغ ترش مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش مرغ ترش یکی از غذاهای محلی استان مازندران است در گیلان طبخ می شود

خورش مرغ ترش یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که گرچه در گیلان نیز طبخ می شود روش پخت آن در هر استان متفاوت است.

اگر سبزی محلی شمال زولنگ و اناریچه و رب انار شمالی داشتید که چه بهتر اگر هم نداشتید از همین سبزی های معطر شهرتان استفاده کنید و با همین انار و رب اناری که در دسترس هست مطمئن باشید خوشمزه میشود. اگر هم دوست نداشته باشید دانه انار زیر دندانهایتان قرار بگیرد در این صورت فقط از رب انار استفاده کنید.
این غذا به جهت استفاده از موادی مانند گوشت، سبزی ها و با روغن و عطر سبزی های محلی، از غذاهای خوش طعم است که برای کودکان بی اشتها، بدغذا توصیه می شود.

مواد لازم:

مرغ بک کیلوگرم
گشنیز ۲۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
زولنگ ۱۰۰ گرم
اناریجه ۵۰ گرم
شنبلیله ۵۰ گرم
پونه ۲۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
دانه های انار ۵۰ گرم
سیر سبز ۵۰ گرم
پیاز۱۰۰ گرم
روغن ۱۰ گرم
رب انار ۱۰۰ گرم
نمک ۱۵ گرم
زردچوبه ۱۰ گرم

طرز تهیه:

۱ – سبزی های محلی، اناریجه و زولنگ را همراه با سبزی های معمولی جعفری، گشنیز، شنبلیله، سیر و پونه خرد کنید.
۲ – پیاز را تفت داده سبزی های آماده شده را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ و بخارپز شوند.
۳ – گردو و انار ساییده شده را به مواد اضافه کنید.
۴ – بعد از اضافه کردن گردوی ساییده شده، گوشت سفید (مرغ) سرخ شده را با مقداری آب به این مواد و رب انار اضافه می کنند.
۵ – مرغ ترش بعد از یک ساعت پخت آماده است.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

1doost.com

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران