موفلک از غذاهای محلی استان هرمزگان است که به ویژه در بندرعباس طرفداران زیادی دارد. موفلک غذایی تهیه شده از گندم یا جوی پرک شده است که همراه پیاز سرخ شده و ماهی بی استخوان خیس شده در نمک و زردچوبه سرو میشود. این غذا را میشود در بیشتر رستوران های بندرعباس پیدا کرد.
طرز تهیه:
گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته مىکنیم تا رنگ آن قهوه اى شود. بعد گندم هاى برشته را مانند برنج در آب مىخیسانیم.
پیازهاى خرد شده را کمى تفت مىدهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه مىکنیم. پوست و استخوان ماهى را که از قبل در آب نمک و زردچوبه جوشانده ایم، جدا کرده و با پیاز سرخ مىکنیم و آبى که ماهى را در آن جوشانده ایم به ماهى و پیاز سرخ شده اضافه مى کنیم. هنگامى که آب جوش آمد گندم هاى خیس شده را به آن اضافه مىکنیم و صبر مىکنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد.
هنگامى که در حال دم کشیدن است مىتوانید مقدارى تخم گشنیز را روى گندم ها بپاشید.
نوش جان!