میرزا قاسمی مازندران + طرز تهیه

  • میرزا قاسمی مازندران + طرز تهیه
  • میرزا قاسمی مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

میرزا قاسمی از پیش غذاهای سنتی استان های شمالی کشورمان است که در هر استان به روش خاصی طبخ می شود. شیوه پخت میرزا قاسمی استان مازندران در ادامه تقدیم می شود.

مواد لازم جهت تهیه میرزا قاسمی:

بادمجان: ۲ عدد

پیاز درشت: ۱ عدد

سیر: ۳ حبه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

تخم مرغ: ۲ عدد

روغن، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی:

بادمجان ها را روی آتش کبابی می کنیم. سپس آن ها را در آب سرد قرار داده تا به راحتی پوست آنها جدا شود. بعد با گوشتکوب، آن را له می کنیم.

سپس پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن طلایی می کنیم و سیر رنده شده را با نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم. بادمجان له شده  را به مخلوط پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

گوجه های پوست گرفته و خرد شده را به بادمجان اضافه کرده و با گذاشتن در پوش تابه، به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نرم و پخته شود.

سپس تخم مرغ را به مخلوط گوجه اضافه کرده و دارچین را هم می ریزیم. به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت نگه می داریم تا تخم مرغ ببندد و غذا کاملا جا بیفتد.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران