نان روغن جوشی کرمان + طرز تهیه

  • نان روغن جوشی کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

نان روغن جوشی کرمان یکی از خوراکی های خوشمزه استان کرمان است کهدر ادامه طرز تهیه آن را با هم می آموزیم.

مواد لازم:

آرد: یک کیلو

خمیر مایه: به اندازه اناری کوچک

زردچوبه: یک قاشق مرباخوری

نمک: به مقدار کافی

جوش شیرین: یک قاشق چای‌ خوری

تخمی (شنبلیله،خشخاش،زیره، گل خشت، سیاه‌دانه و گشنیز): ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

خمیر مایه را در ۲ لیوان آب حل کرده و تفاله آن را صاف کنید.

نمک، زردچوبه و تخمی را داخل آنها بریزید.

بعد آردها را هم اضافه کرده و خمیر کنید. کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیر سفتی به دست آید.

بعد خمیر را مشت داده تا کاملاً خمیر جا افتاده شود سپس روی خمیر را با پارچه گرمی بپوشانید چند ساعت نگه دارید.

بعد جوش شیرین را آب کرده و با خمیر مخلوط کنید و باز ورز دهید. بهخمیر ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا کاملا بالا آمده و کمی ترش شود (ورآمده و آماده پخت گردد).

بعد خمیر را چونه کرده و پهن می‌کنیم و دانه دانه در تابه‌ ای که مقدار زیادی روغن دارد می‌اندازیم و زیر و رو می‌کنیم تا سرخ شود.

ناگفته نماند هر دفعه که از خمیر چونه می‌گیرید به اندازه یک انار متوسط باشد. روغن هم کاملا داغ و آتش هم تند باشد تا روغن جوشی پف کند (سعی کنید از روغن مایع استفاده کنید).

بعد از سرد شدن چنانچه دوست داشته باشید می‌توانید روی آن‌ها شکر بپاشید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران