نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه

  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
  • نان سنتی ترکمن (قاورت مچلی چورک) + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قاورت مچلی چورک نان سنتی ترکمن در گلستان

قاورت مچلی چورک

قاورت مچلی چورک (چورک در زبان ترکمنی به معنای نان است) یکی از نان های سنتی ترکمن های ساکن استان گلستان است که کالری بالایی دارد و میتوان آن را به عنوان غذا نیز مصرف کرد.

مواد لازم :

پیاز درشت دوعدد

نمک و فلفل و زدچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی یگ قاشق سر پر

آرد گندم و آب برای تیه خمیرنان

دمبه گوسفند برحسب میزانی که دوست دارید نان شما روغنی شود.

طرزتهیه:

ابتدا پیاز را رنده می کنیم سپس دمبه ها را در ظرف فلزی قرار داده و روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا روغن آن خارج شود

سپس روغن اضافی را از مواد جدا کرده، آنچه باقی می ماند را در اصطلاح ترکمنی به آن جزغاله میگویند .

جزغاله ها را با پیاز و روب و فلفل و زردچوبه می کوبیم تا مواد یکدستی بدست آید.

خمیر نان را که از قبل آماده کرده ایم را با وردنه بازمیکنیم و مواد را روی آن پهن می کنیم سپس خمیر را لوله کرده و به صورت حلزونی شکل در می آوریم و اجازه می دهیم تا چند دقیقه در این حالت بماند .

بعد از این مرحله خمیر حلزونی شکل را به آرامی با دست پهن کرده و داخل تنوربا شعله ملایم قرارمی دهیم تا نان طلایی رنگ و خوشمزه ما آماده شود.

غذاهای محلی گلستان :

نخودپلو با کشمش پلویی استان گلستان + طرز تهیه

اون آش ترکمنی + طرز تهیه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

پایگاه خبری تحلیلی ساحل گمیشان

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران