نخودپلو با کشمش پلویی استان گلستان + طرز تهیه

  • نخودپلو با کشمش پلویی استان گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

نخود پلو با کشمش پلوهای سنتی گلستان

نخودپلو با کشمش پلویی یکی دیگر از پلوهای سنتی استان گلستان است که به ویژه در ماه رمضان برای سحر تهیه می شود و البته بعضی آن را به عنوان نهار روز عید فطر نیز سرو می کنند.

 

مواد اولیه :

برنج آبکش‌شده سه پیمانه

نخود و کشمش از هر کدام یک پیمانه

رب انار ترش دو قاشق غذاخوری

مرغ یا گوشت ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط دو عدد

نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

نخود‌ها را از شب قبل خیس کنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد کرده درون تابه ریخته تا کمی سبک شود سپس تکه‌های مرغ یا گوشت را اضافه کرده تا تفت بخورند و بعد نمک و ادویه زده و نصف استکان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشک شد نخود‌ها و کشمش‌ها را اضافه کرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط کنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید.

غذاهای محلی استان گلستان :

اون آش ترکمنی + طرز تهیه

کپور کله کردکوی + طرز تهیه

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

سوران

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران