پاچه پلو شیرازی + طرز تهیه

  • پاچه پلو شیرازی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

پاچه پلو یا کله پاچه پلو یکی از پلوهای محلی استان فارس و شهر شیراز است که با برنج و کله پاچه تهیه می شود. این غذا کالری و چربی بالایی دارد پس نباید در صرف آن زیاده روی کرد.

مواد لازم پاچه پلو:

برنج: ۶۰۰ گرم

کله پاچه: ۱ دست یا ۱ عدد زبان ۴ عدد پاچه یا کنسرو کله پاچه

آلو بخارا: ۳۰۰ گرم

برگه زردآلو: ۱۵۰ گرم

سیر له شده: ۱۰ حبه

کره: ۵۰ گرم

سوسنمبر: ۱ قاشق سوپخوری

گلپر: ۱ قاشق سوپخوری

قره قروت: به میزان لازم

آب کله پاچه: ۱ پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه پاچه پلو:

کله پاچه را پخته و برنج را آبکش می کنیم آلو و برگه زردآلو را در کمی کره تفت می دهیم و کنار می گذاریم. سیر را در کمی کره تفت داده سوسنمبر، گلپر و قره قروت و ۱ پیمانه آب کله پاچه را اضافه می کنیم.

سپس برنج را در قابلمه ریخته و مقداری آب قره قروت روی آن می ریزیم و نیمی از برنج که تمام شد آلو و برگه زرد آلو را وسط برنج ریخته کمی آب قره قروت روی آن ریخته و بقیه برنج را روی مواد می ریزیم تا تمام شود بعد کله پاچه را روی برنج گذاشته و آنرا دم می کنیم.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران