پتله پلو استان مرکزی + طرز تهیه

  • پتله پلو استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

پتله پلو یکی از انواع پلو های سنتی استان مرکزی و به خصوص شهر اراک است که البته در مناطقی دیگر از کشورمان مانند استان همدان نیز به شیوه ای متفاوت طبخ می شود.

مواد لازم پتله پلو:

برنج: ۱۰۰ گرم

گندم آسیاب شده (پتله): ۵۰ گرم

پیاز: یک عدد

زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

طرز تهیه پتله پلو:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن همراه با زردچوبه، نمک، فلفل و زعفران تفت می دهیم. پس از تفت، آب به مقدار لازم حدود ۲ لیوان در آن می ریزیم. سپس پتله یا همان گندم آسیاب شده را در آن می ریزیم تا بپزد.

در این فاصله برنج را به مواد اضافه می کنیم. وقتی آب آن کاملا بخار شد دم کن قابلمه را می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد بعد از نیم ساعت غذا کاملا آماده سرو است.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران