پش دوزیک (حلوا عسلی) مازندران + طرز تهیه

  • پش دوزیک (حلوا عسلی) مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

پش دوزیک یا حلوا عسلی یکی از شیرینی های محلی استان مازندران است که معمولاً در مراسم عروسی و شب حنابندان تهیه و روز پاتختی بین میهمانان پخش می شود.

مواد لازم جهت تهیه پش دوزیک:

آرد گندم: ۱ لیوان

آبجوش: ۱ لیوان

پودر هل: ۱ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپخوری

شکر:  نصف لیوان

عسل: نصف لیوان

کره: ۲٫۳ لیوان

طرز تهیه حلوا عسلی:

ابتدا عسل، شکر و یک قاشق کره را روی حرارت قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس در ظرف دیگری مابقی کره را گرم کرده و آرد را درون آن تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند.

بعد از تغییر رنگ مواد را از روی حرارت برداشته، آبجوش و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و بگذارید بجوشد تا به غلظت مناسب برسد.

شربت و پودر هل را به آن اضافه و چند دقیقه هم بزنید تا حلوا یک دست و براق شود.

نوش جان!

نکته:

برای تزیین این حلوا می‌ توانید، پس از کمی خنک شدن حلوا را داخل کیسه یا ماسوره شکوفه ریخته و داخل نان های کوچک شکوفه بزنید و روی آن خلال پسته بگذارید.

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران