پلو باسترمه گلستان + طرز تهیه

  • پلو باسترمه گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

باسترمه یک از پلوهای محلی استان گلستان به خصوص قوم ترکمن ها می باشد که با ماهی (به ویژه ماهی ازون برون) تهیه می شود.

مواد لازم جهت تهیه باسترمه برای ۴ نفر:

برنج: ۴ پیمانه

ماهی ازون برون: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم

سیب زمینی: ۳ عدد

پیاز: ۳ عدد

انار دانه شده: ۱ پیمانه

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه باسترمه:

ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، مطابق معمول آبکش می‌ کنیم.

سپس داخل قابلمه را چرب کرده و سیب زمینی‌ ها را پوست گرفته و حلقه می‌کنیم و کف ظرف را با آن می‌ پوشانیم.

در مرحله بعد پیاز حلقه شده را روی سیب زمینی ها می ریزیم و بعد ماهی را روی پیاز چیده و نمک و فلفل کافی به آن اضافه می‌ کنیم.

سپس دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می‌ ریزیم و یک درپوش روی آن می‌ گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می‌ ریزیم و بعد روغن ریخته و درب ظرف را می‌ گذاریم و روی حرارت ملایم اجازه می دهیم تا مدت یک ساعت پخته شود.

نوش جان!

نکات:

۱- می توان به جای ماهی ازون برون از هر نوع ماهی بدون استخوان دیگری استفاده کرد.

۲- در صورت ترش بودن انار، می‌ توان به آن دو الی سه قاشق سوپ خوری شکر اضافه کرد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران