پلو سرتره مازندران + طرز تهیه

  • پلو سرتره مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

پلو سرتره یا پلا سرتره یکی از پلو های محلی استان مازندران است. این غذا به این دلیل پلو سرتره نامیده شده است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ ها اصطلاح تره را به کار می‌ برند.

مواد لازم جهت تهیه پلو سرتره برای ۵ نفر:

پیاز: ۱ عدد

سبزی تازه شامل گشنیز، جعفرى، تره، اسفناج یا برگ چغندر، ترشک و برگ گزنه تازه: ۲ کیلو

سیر: ۳ بوته

تخم مرغ: ۴ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

فلفل: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

آب نارنج: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سبزى، سیر و پیاز را ریز خرد نموده و در قابلمه می ریزیم، سپس یک و نیم لیوان آب در آن ریخته و گوجه فرنگى ها را پوست کنده و اضافه می کنیم. نمک و زرد چوبه را نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم اجازه می دهیم  با حرارت ملایم پخته شود. پس از حدود ۴۰ دقیقه که آبش کاملا گرفته شد، روغن به مقدار کافى در آن ریخته و تفت می دهیم.

تخم مرغ ها را در ظرفى هم زده یا به صورت هم نزده روى خورش ریخته و به اندازه مناسب فلفل می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلو سرتره آماده می شود. در صورت تمایل موقع صرف پلو سرتره آب نارنج را روى آن بریزید.

نوش جان!

نکات:

۱- دقت کنید در سبزی، شوید باید بیشتر از دیگر سبزی ها باشد و اگر هر یک از سبزی ها را در اختیار نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه اضافه کنید.

۲- در صورتی که برگ سیر تازه موجود بود از آن استفاده کنید.

۳- پلو سرتره با مرغ، ماهى، کباب همراه با برنج یا نان و ماست صرف می شود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران