پیچاق قیمه (قیمه کاردی) از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه

  • پیچاق قیمه (قیمه کاردی) از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
  • پیچاق قیمه (قیمه کاردی) از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

بیچاق قیمه یا همان قیمه کاردی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است که البته در استان اردبیل نیز طبخ می شود. در زیر آموزش طبخ این غذای خوشمزه رو به شما عزیزان آموزش می دهیم:

 

مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه:

گوشت کوسفندی: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

خلال بادام: کمتر از نصف استکان

ادویه خورشتی: به میزان لازم

زعفران و نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیازها را ریز خرد کنید. سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، گوشت‌ ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید سپس به پیازها اضافه نمائید، کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری دارچین، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و خلال بادام را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید خورش جا بیفتد.

در انتهای پخت نمک و فلفل و زعفران را اندازه کنید تا خوب در خورشت جا بیافتند، وقتی خورش به روغن افتاد و ۱۰ دقیقه قبل از سرو آن را در ظرف مناسبی بریزید و پخش نمایید و روی آن تخم مرغ‌ها را نیمرو کنید سپس به همراه برنج سرو کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران