چلو گوشت کرمانشاه + طرز تهیه

  • چلو گوشت کرمانشاه + طرز تهیه
  • چلو گوشت کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

چلو گوشت از غذاهای محلی کرمانشاه است که در استان های دیگر مانند استان سمنان نیز به شیوه ای دیگر طبخ می شود. این غذا معمولاً در مجالس و میهمانی ها سرو می شود یا به عنوان نذری توزیع می گردد.

مواد لازم جهت تهیه چلو گوشت برای ۲ نفر:

گوشت گوسفند یا گوساله همراه با استخوان: ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۳ عدد به صورت ۱ عدد نگینی خرد شده و ۲ عدد درسته

فلفل دلمه ای: مقداری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

دستور پخت چلو گوشت:

ابتدا یک عدد از پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت می دهیم. سپس رب گوجه را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد گوشت و فلفل دلمه ای را به مواد قبلی اضافه کرده و تا زمانی که رنگ آن عوض شود تفت می دهیم. سپس زعفران دم شده و دو عدد پیاز درسته و دو لیوان آب در قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد.

سپس غذا را با برنجی که از قبل دم کرده ایم، می کشیم و روی آن را با زرشک و زعفران تزیین می کنیم.

نوش جان!

نکات:

۱- با توجه به ذائقه خود می توانید یک ربع قبل از خاموش کردن شعله یک قاشق آبلیموی تازه به غذا اضافه کنید.

۲- مراقب باشید که آب گوشت کاملا کشیده نشود، حدود یک فنجان از آب گوشت می بایست باقی بماند که همراه غذا سرو میشود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران