برای پخت چنگالی مشهد، روغن را داغ می کنند، در آن نان بیات ترد خرد می کنند و شکر یا شیره نبات یا نوعی شیرینی دیگر به آن اضافه می نمایند، با چنگ و مشت آن را ورز می دهند و سپس آن را نوش جان می کنند. مردم مشهد به مناسبت چنگ مالی شدن این غذا نامش را چنگالی گذاشته اند.
پخت این غذای قدیمی مشهد را فقط قدیمی ها، روستایی ها یا مشهدی های اصیل به یاد دارند.
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
خرید بلیط هواپیما از سفرستان ارزان تر است!
غار بیمار آب، غار شفابخش مشهد
شاندیز عروس دیدنی های مشهد
بند گلستان مشهد
پارک کوه سنگی مشهد
روستای زشک تکهای از بهشت در مشهد
طرز تهیه آش کوفته قلقلی مشهد
معرفی هتل ها و اقامتگاههای سبزوار