چنگالی از غذاهای محلی مشهد

  • چنگالی از غذاهای محلی مشهد
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

برای پخت چنگالی مشهد، روغن را داغ می کنند، در آن نان بیات ترد خرد می کنند و شکر یا شیره نبات یا نوعی شیرینی دیگر به آن اضافه می نمایند، با چنگ و مشت آن را ورز می دهند و سپس آن را نوش جان می کنند. مردم مشهد به مناسبت چنگ مالی شدن این غذا نامش را چنگالی گذاشته اند.

پخت این غذای قدیمی مشهد را فقط قدیمی ها، روستایی ها یا مشهدی های اصیل به یاد دارند.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

برازش، محمود رضا، ۱۳۹۲، شهرهای ایران مشهد، انتشارات آفتاب هشتم (درج مطالب با هماهنگی و اجازه انتشارات صورت گرفته است).

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • معصومه شهرکی در ۲۷ بهمن ۱۳۹۷

    چنگالی ازغذاهای محلی سیستان هم می‌باشد.