کاتوخ سور پیاز هرمزگان +طرز تهیه

  • کاتوخ سور پیاز هرمزگان +طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کاتوخ سور پیاز که به آن کاتوغ هم می گویند یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان به ویژه شهر بندرعباس است که با ماهی شور تهیه می شود.

طرز تهیه:

ماهى شور را در آب مى‌خیسانیم و بعد از خیساندن و گرفتن نمک اضافى آن، ماهى‌ ها را همراه با مقدار زیادى پیاز سرخ مى‌ کنیم و زردچوبه و فلفل و ادویه را به آن اضافه مى‌کنیم و بعد از سرخ شدن مواد، سیب‌ زمینى درشت بریده شده را در آن مى‌ ریزیم. البته مى‌ توانیم قبل از سرخ کردن پیازها، سیب‌ زمینى را سرخ کنیم بعد بیرون آوریم و مراحل بعدى را شروع کنیم.

سپس مقدارى تمر هندى را که در کمى آب خیسانده و صاف کرده‌ ایم به مواد اضافه مى‌کنیم تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن کاتوخ شعله گاز را کم کرده و مقدار کمى رب نیز براى خوش‌ رنگ شدن غذا به آن اضافه مى‌ کنیم و با شعله کم مى‌گذاریم تا کاملاً جا بیفتد (مى‌توانیم به جاى ماهى شور نیز از میگوى تازه استفاده کنیم همراه با مقدارى نمک).

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران