کال جوش (کله جوش) قمی + طرز تهیه

  • کال جوش (کله جوش) قمی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کال جوش یا کله جوش یکی از غذاهای محلی استان قم است که البته در استان های دیگر نیز به شیوه های مختلف طبخ می شود. این غذا سرشار از کلسیم و پروتئین و بسیار مغذی است.

مواد لازم جهت تهیه کال جوش قمی:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

پیاز سرخ کرده: ۳ قاشق سوپ خوری

گردو خرد کرده: ۲ قاشق سوپ خوری

کشک سائیده: ۲ لیوان

نعنای خشک نرم: یک قاسق سوپ خوری

روغن: ۱۰۰ گرم

نمک: به مقدار کافی

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریز درست می کنیم.

روغن را در ظرف ریخته و روی آتش قرار داده و بعد از داغ شدن کوفته ها را در روغن می ریزیم تا سرخ شوند.

نعنا را روی کوفته ها می ریزیم و تفت می دهیم. در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زردچوبه نیز ایده بدی نیست.

یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته ریخته و پیاز داغ را اضافه می کنیم.

بعد از چند جوش کشک را اضافه می کنیم و بعد کمی جوش، ظرف را برداشته و گردو را اضافه می کنیم و کمی هم گردو برای روی ظرف زیبایی خاصی به غذا می دهد.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران