کاچی کرمان + طرز تهیه

  • کاچی کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف به روش های مختلف طبخ می شود و کاچی کرمانی از دسر های مغذی استان کرمان است که خواص بی شماری دارد.

مواد لازم جهت تهیه کاچی:

مغز گردو: ۵۰ گرم نیم کوب شده

مغز بادام: ۵۰ گرم نیم کوب شده

مغز پسته: ۵۰ گرم نیم کوب شده

مغز فندق: ۲۵ گرم نیم کوب شده

آرد جوانه گندم یا آرد برنج: ۲ لیوان

نبات آسیاب شده: ۲ لیوان

روغن حیوانی (گاو یا گوسفند): ۲۰۰ گرم

گاوزبان: ۵۰ گرم

آب: ۴ لیوان

گلاب: نصف فنجان

زعفران ساییده شده: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم.

روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران