کدو بره یکی از خوراک های ساده مازندرانی است که به خصوص برای گیاهخوارن گزینه مناسبی به شمار می رود.
مواد اولیه جهت تهیه کدو بره (برای ۴ نفر):
سیب زمینی: ۲ عدد
کدو سبز: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را نگینی خرد می کنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت میدهیم. نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیب زمینی را که نگینی خرد کرده، داخل آن می ریزیم و مواد را کمی تفت میدهیم. شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و می گذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ می کنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجه فرنگی های خرد شده و تخم مرغ ها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر می کنیم تا مواد با در بسته ۱۰ دقیقه بپزد.
در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو میکنیم.
بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره، گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.
نوش جان!