کدو ترش گلستان + طرز تهیه

  • کدو ترش گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کدو ترش یکی از غذاهای محلی استان گلستان و شهر گرگان است که به صورت سنتی با روغن حیوانی طبخ می شود.

مواد اولیه جهت تهیه کدو ترش برای ۵ نفر:

آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری

رب انار: ۱ قاشق سوپخوری

سیر: ۱ بوته

کدو سبز: ۱ کیلوگرم

پیاز: ۳ عدد

نعنا سرخ شده و خشک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا کدو را شسته و به شکل دلخواه خرد کرده با روغن سرخ می‌ کنیم و کنار می‌ گذاریم. بعد پیازها را با روغن سرخ کرده و به کدو اضافه می‌ کنیم. سپس سیرها را خرد کرده سرخ می‌ کنیم و به مخلوط پیاز و کدو می افزاییم. سپس نمک، فلفل، آب نارنج و رب انار را نیز اضافه می‌ کنیم و می‌ گذاریم تا همه مواد پخته و طعمشان به خورد هم بروند.

در آخر آن را می‌ کوبیم یا در مخلوط کن ریخته و روی آن را با پیازداغ، سیر، نعنا داغ و گردو تزیین می‌ کنیم.

نوش جان!

نکات:

۱- این غذا باید آن قدر بپزد که به روغن بیفتد بعد آن را با برنج کته شده یا نان میل می‌ کنیم.

۲- در صورت تمایل می توان غذا را نکوبید و به شکل خورش سرو کرد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران