کشک کدو از غذاهای محلی استان کرمان است که یک غذای سالم و گیاهی و منبع مناسب پروتئین، آهن، کلسیم و روی به شمار می رود، بنابراین خوراکی مناسب برای نوجوانان است.
مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر:
کشک: ۱ پیمانه
کدو سبز: ۷۵۰ گرم (۱۰ عدد متوسط)
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ: به میزان لازم
نعنا داغ: به میزان لازم
فیله گوجه فرنگی: ۴ عدد
پودر مغز گردو برای تزیین: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید. نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید. سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید. سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.
نوش جان!
توجه: انرژی کل این غذا معادل ۲۳۰۰ کیلو کالری می باشد.