کوفته برنجی یزدی+طرز تهیه

  • کوفته برنجی یزدی+طرز تهیه
  • کوفته برنجی یزدی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کوفته برنجی که از غذاهای سنتی یزد است، در شهر ها و استان های دیگر نیز به سبک و سیاقی متفاوت طبخ می شود.

مواد لازم جهت تهیه کوفته برنجی:

برنج: ۱۰۰ گرم (۳۶۰ کالری)

گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: ۵۰۰ گرم (۱۶۰۰ کالری)

آرد نخودچی: ۱۰۰ گرم (۶۰ کالری)

پیازچه: ۵۰۰ گرم (۱۵ کالری)

جعفری: ۵۰۰ گرم (۱۲۵ کالری)

شوید: ۵۰۰ گرم (۱۲۵ کالری)

رازیانه: ۵۰۰ گرم (۶۰ کالری)

نعنا: ۵۰۰ گرم (۲۱۵ کالری)

ترخون: ۵۰۰ گرم (۲۲۵ کالری)

لپه: ۱۰۰ گرم (۳۵۹ کالری)

تخم مرغ: ۳ عدد

روغن مایع: نصف فنجان

رب گوجه فرنگی: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

گردو: ۱۰۰ گرم (۶۸۸ کالری)

زرشک: ۱۰۰ گرم (۵۰ کالری)

فلفل و نمک: به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته برنجی:

برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید.

سپس برنج، لپه، آرد نخودچی، گوشت، تخم مرغ، فلفل و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

سبزی ها را خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. سپس از مواد مخلوط شده گلوله های کوچکی درست کنید و وسط گلوله ها مقداری زرشک، گردو و پیاز داغ قرار دهید.

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن آن را تفت دهید. مقداری از پیاز داغ را کنار بگذارید و در مرحله بالا از آن استفاده کنید. بقیه پیاز داغ را با ۵ تا ۶ لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه یا رب گوجه فرنگی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

کوفته ها را در آب داغ قرار دهید و چند دقیقه حرارت دهید. بعد شعله را کم کنید و بگذارید کوفته ها کاملاً بپزند.

نوش جان!

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران