کوفته شیرین کرمانشاه + طرز تهیه

  • کوفته شیرین کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کوفته شیرین یکی از انواع کوفته های ایرانی است که خاص منطقه کرمانشاه بوده و عمده تفاوت آن در استفاده از شکر در مایه کوفته است.

مواد لازم جهت تهیه کوفته شیرین برای ۴ تا ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

برنج: ۲۰۰ گرم

نعنا خشک: ۲۵ گرم

شکر: ۱۰۰ گرم

سرکه: دو سوم لیوان

پیاز: ۱ عدد

تخم ‏مرغ: ۱ عدد

آب: ۱ لیوان

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه

طرز تهیه کوفته شیرین:

ابتدا برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده شده و شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید و کف ظرف بچینید.

در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، ۲ قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید.

با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

نوش جان!

نکته:

انرژی کل کوفته شیرین معادل ۱۹۰۰ کیلو کالری می باشد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران