کوفته قمی + طرز تهیه

  • کوفته قمی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کوفته ها انواع مختلفی دارند و در هر شهری به نوعی طبخ می شوند. کوفته قمی از غذاهای محلی استان قم است که شیوه طبخ و مواد اولیه آن با انواع دیگر کوفته تا حدودی متفاوت است.

مواد لازم جهت تهیه کوفته قمی:

برنج پخته: ۱ پیمانه

سبزی کوکویی تازه: ۱٫۴ پیمانه

شوید: ۱٫۴ پیمانه

ترخون خشک:۱٫۴ پیمانه

 شنبلیله خرد شده: ۱٫۴ پیمانه

نخود فرنگی یا باقلای سبز: ۱ کنسرو

گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۱۰۰ گرم

پیاز: ۳ عدد

رب گوجه یا آب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

آبغوره یا آب نارنج: ۳٫۴ شیشه

سیر له شده: ۲ حبه

ادویه: پودر گشنیز، پودر زیره، رازیانه، هل، نمک، فلفل سیاه و سرخ و دارچین: هر کدام ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

برنج و گوشت و سبزی تازه و خشک و ادویه و نخود و یک عدد پیاز و سیر خرد شده را با هم مخلوط کرده و به صورت گلوله گردو درآورده و در ظرف بچینید.

۲ عدد پیاز را سرخ کرده و رب گوجه و شنبلیله و هل و آبغوره را تفت داده و روی کوفته بریزید و با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه بپذید. وقتی کوفته ها سرد شد آن را در دیس چیده و با جعفری تزئین کنید (اگر کوفته گرم را درون ظرف بچینید، له می شود).

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران