کوکوی پاغازه کرمانشاه + طرز تهیه

  • کوکوی پاغازه کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کوکوی پاغازه از جمله غذاهای سنتی کرمانشاه است که با گیاه پاغازه که نوعی گیاه دارویی به شمار می رود، تهیه می شود و ظاهر و طرز پخت آن تا حد زیادی مانند کوکو سبزی است. فصل بهار که می شود اگر به بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش می رسد. یکی از این تره ها را پاغازه می نامند و در غذاهایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف می شود و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید است.

مواد لازم کوکوی پاغازه:

پاغازه: ۵۰۰ گرم

آرد: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

تخم مرغ: ۴ الی ۵ عدد

نمک و زردچوبه: به میزان لازم

سیر رنده شده: ۱ حبه

روغن برای سرخ کردن: ۱ قاشق

طرز تهیه کوکوی پاغازه:

پاغازه خرد شده و سیر و پیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید. سپس در تابه روغن بریزید و مایه را در آن بریزید و درب ظرف را ببندید و حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن غذا حاضر هست.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران