کوکو بادکوبه ای یا چغرتمه مازندران + طرز تهیه

  • کوکو بادکوبه ای یا چغرتمه مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کوکو بادکوبه ای، یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که اسم محلی آن کوکو چغرتمه بادکوبه ای است و به دلیل استفاده از مرغ به آن کوکو مرغ نیز می گویند . این کوکو از بادکوبه به شمال کشور آورده شده است.

کوکو بادکوبه ای

کوکو بادکوبه ای ، یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که اسم محلی آن کوکو چغرتمه بادکوبه ای است

در اکثر کوکوها ، تخم مرغ پایه اصلی است زیرا باعث پخت آن و از هم نپاشیدن کوکو می شود و همچنین باعث خوشمزگی آن می شود .

مواد لازم :

سینه مرغ : ٢ عدد

پودر دارچین : به مقدار لازم جهت طعم دادن

آب لیمو : ۲/۱ فنجان

ماست سفت : دو قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد

تخم مرغ : ۶ عدد

بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

نحوه تهیه :

ابتدا پیاز را ریز و سرخ می کنیم ، تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم و با همزن برقی خوب هم می زنیم ، سینه های مرغ را به صورت ریز داخل تخم مرغ مخلوط می کنیم ، زعفران و سپس آب لیمو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم ، بکین پودر و پودر دارچین را داخل مواد می ریزیم ، نمک به آن اضافه کرده و در مرحله آخر ماست به مواد اضافه می کنیم . داخل ماهی تابه روغن می ریزیم تا داغ شود در حین داغ شدن روغن ، پیاز داغ را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و مواد را داخل روغن داغ شده می ریزیم . البته این کوکو را می توان به جای سرخ کردن روی اجاق گاز ، داخل فر نیز گذاشت ، منتها روغن را داخل قابلمه یا ظرفی که دسته نداشته باشد می ریزیم و مواد را داخل روغن می ریزیم و داخل فر می گذاریم.

نکات:

۱)می‌‌توانیم ظرف مناسب فر را چرب کرده و مایه کوکو را در آن بریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵۰-۴۰ قرار دهیم تا بپزد.

۲)این غذا به طور سنتی بیکینگ پودر ندارد ولی اضافه کردن آن غذا را خوشمزه تر میکند.

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

iranchef

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران