کوکو شیرین قزوین یکی از غذاهای محلی استان قزوین است که مانند کوکوی سیب زمینی ساده طبخ می شود اما شکر و گلاب هم دارد.
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: پنج عدد
تخم مرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه
آب و گلاب: یک پیمانه
زعفران: به میزان لازم
روغن مایع و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینیها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخ کرده یا به صورت ریز رنده میکنیم.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیب زمینی ها به آن افزوده و با هم مخلوط میکنیم.
روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن میریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکو های آماده شده، ریخته و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو میکنیم.
نوش جان!