کپور کله کردکوی + طرز تهیه

  • کپور کله کردکوی + طرز تهیه
  • کپور کله کردکوی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

کپور کله غذای محلی شهر کردکوی گلستان

کپور کله یکی از خوراک های محلی شهر کردکوی واقع در استان گلستان است که همانطور که از نامش پیداست با ماهی کپور درسته تهیه می شود.

مواد لازم

ماهی (کپور)

سیر

جعفری

پیاز

سیر و نعناع برای (سیرداغ)

نمک و زردچوبه

رب انار

طرز تهیه

ماهی را به همراه آب روی اجاق میگذاریم و در داخل آن سیر و پیاز رنده می کنیم.بعد از اینکه ماهی پخت ، از آبی که ماهی در آن پخته شده بود آن را بیرون می آوریم.

بعد تیغ هایش را جدا می کنیم ودوباره آن را با آب بارمیگذاریم و رب انار را به آن افزوده و بعد از اینکه جا افتاد به آن سیرداغ  و نعناع اضافه می کنیم.

سایر غذاهای محلی استان گلستان :

خورش اسفناج و ماش گلستان + طرز تهیه

بورک استان گلستان + طرز تهیه

پلو باسترمه گلستان + طرز تهیه



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

کردکوی نیوز

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران