کپور کله غذای محلی شهر کردکوی گلستان
کپور کله یکی از خوراک های محلی شهر کردکوی واقع در استان گلستان است که همانطور که از نامش پیداست با ماهی کپور درسته تهیه می شود.
مواد لازم
ماهی (کپور)
سیر
جعفری
پیاز
سیر و نعناع برای (سیرداغ)
نمک و زردچوبه
رب انار
طرز تهیه
ماهی را به همراه آب روی اجاق میگذاریم و در داخل آن سیر و پیاز رنده می کنیم.بعد از اینکه ماهی پخت ، از آبی که ماهی در آن پخته شده بود آن را بیرون می آوریم.
بعد تیغ هایش را جدا می کنیم ودوباره آن را با آب بارمیگذاریم و رب انار را به آن افزوده و بعد از اینکه جا افتاد به آن سیرداغ و نعناع اضافه می کنیم.
سایر غذاهای محلی استان گلستان :
خورش اسفناج و ماش گلستان + طرز تهیه
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ