گوشت برخیله کردستان + طرز تهیه

  • گوشت برخیله کردستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

گوشت برخیله یکی از غذاهای سنتی کردستان و به ویژه بیجار است که با گیاه گوشت برخیله که نوعی تره بهاری است تهیه می شود. این نوع تره سرشار از آهن و اسید فولیک بوده و به صورت خام یا پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم:

گوشت برخیله: نیم کیلوگرم

پیاز: یک عدد متوسط

سیر: ۲ تا ۳ حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

روغن، نمک و زردچوبه: به میزان لازم

تخم مرغ: ۲ یا ۲ عدد (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه گوشت برخیله را همراه با نصف استکان آب با حرارت کم می پزیم. پس از اینکه رنگ برگ ها تیره شده و پخته شدند، درب قابلمه را باز می گذاریم تا آبش کاملا تبخیر شود چون مثل اسفناج آب می اندازد.

سپس در تابه پیاز و سیر خرد شده را در روغن تفت داده و مقداری نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی افزوده و با شعله کم تفت می دهیم. در صورت تمایل می توان یک یا دو عدد تخم مرغ هم در ماهیتابه روی مواد ریخت. در پایان گوشت برخیله را به سایر مواد افزوده و مخلوط می کنیم.

نوش جان!

نکات:

۱- این غذا بسیار بسیار سالم و ساده و پر فایده است.

۲- استفاده از تخم مرغ در این غذای خوشمزه اجباری نیست.

۳- مقدار اولیه مواد بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید کمتر یا بیشتر استفاده نمایید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران