قابلمه ترکمن صحرا + طرز تهیه

  • قابلمه ترکمن صحرا + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

قابلمه یکی از غذاهای محلی ترکمن صحرا واقع در شمال شرقی کشورمان در شمال استان گلستان است که بر پایه ی ماهی (ترجیحاً ماهی ازون برون) تهیه می شود.

مواد لازم برای پخت قابلمه غذای محلی ترکمن صحرا:

روغن، نمک، فلفل                                    به اندازه نیاز

زردچوبه                                                 یک قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی                                      یک قاشق غذاخوری

کشمش بی هسته                                   یک پیمانه

سیب زمینی پوست گرفته گردویی                  سه تا چهار عدد

پیاز ساطوری                                             ۱ عدد

فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه                   پانصد گرم

طرز پخت غذای محلی ترکمن صحرا:

اول ماهی را بشویید تمیز کنی و با یک حوله خشک کنید . پنج یا شش قاشق روغن در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . تیکه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را بین سه تا چهار دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با کمی نمک و فلفل اضافه نمایید و سه چهار چرخ بدهید و بعد یک پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . حرارت  را کم کنید و بگذارید ده تا پانزده دقیقه بپزد .

سیب زمینی را در قابلمه بریزید و زیرو رو کنید . در قابلمه  را ببندید و بیست تا بیست و پنج دقیقه  دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .غذای شما آماده شده است.

غذاهای محلی :

طرز تهیه خورش شیش انداز ( غذای محلی گیلان)

طرز تهیه ترشه شامی ( غذای محلی گیلان )

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

سیمرغ

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران