صفحه اصلی
معرفی ایران
سوغات و صنایع دستی
طبیعت و موقعیت
پیشینه تاریخی
اقوام و زبان
آداب و رسوم
موقعیت اقتصادی و اجتماعی
غذاهای محلی
جاذبه های تاریخی
باغ ها
حمام ها
خانه ها
روستاها
قلعه ها
پل ها
کاخ ها
جاذبه های طبیعی
آبشار ها
تالاب ها
دره ها
دریاچه ها
رودخانه ها
غار ها
چشمه ها
جاذبه های مذهبی
مساجد
آرامگاه ها
امامزاده ها
بقعه ها
مناره ها
کلیساها
سفارش تبلیغات
صفحه اصلی
معرفی ایران
سوغات و صنایع دستی
طبیعت و موقعیت
پیشینه تاریخی
اقوام و زبان
آداب و رسوم
موقعیت اقتصادی و اجتماعی
غذاهای محلی
جاذبه های تاریخی
باغ ها
حمام ها
خانه ها
روستاها
قلعه ها
پل ها
کاخ ها
جاذبه های طبیعی
آبشار ها
تالاب ها
دره ها
دریاچه ها
رودخانه ها
غار ها
چشمه ها
جاذبه های مذهبی
مساجد
آرامگاه ها
امامزاده ها
بقعه ها
مناره ها
کلیساها
سفارش تبلیغات
امروز سه شنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۱
دانلود کتاب آمازون
آذربایجان شرقی
آذربایجان غربی
اردبیل
اصفهان
البرز
ایلام
بوشهر
تهران
چهارمحال و بختیاری
خراسان جنوبی
خراسان رضوی
خراسان شمالی
خوزستان
رودسر
زنجان
سمنان
سه گوش
سیستان و بلوچستان
فارس
قزوین
قم
کردستان
کرمان
کرمانشاه
کهگیلویه و بویراحمد
گلستان
گیلان
لرستان
مازندران
مرکزی
نقده
هرمزگان
همدان
یزد
استان هرمزگان
هتل
معرفی
طبیعت و موقعیت
غذاهای محلی
موقعیت اقتصادی و اجتماعی
پیشینه تاریخی
جاذبه های مذهبی
امامزاده ها
مساجد
معابد
جاذبه های فرهنگی و هنری
موزه ها
جاذبه های طبیعی
آبشار ها
بوستان ها
جنگل ها
دره ها
غار ها
مناطق حفاظت شده
چشمه ها
جاذبه های تاریخی
حمام ها
خانه ها
روستاها
قلعه ها
پل ها
کشتی ها
جدیدترین مطالب
طرز تهیه تباهگ سیستان و بلوچستان
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه قروتو بجنورد
طرز تهیه آبگوشت ماهی لنجو سیستان
طرز تهیه نان چرب شوشتری
طرز تهیه امگشت پلو خوزستان
هرمزگان
غذاهای محلی
ماهی شور هرمزگان + طرز تهیه
ماهی شور در استان های ساحلی کشورمان به ویژه استان...
ادامه»
خوراک عنکاس (ماهی مرکب) هرمزگانی + طرز تهیه
عنکاس (ماهی مرکب) یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است...
ادامه»
کاتوخ سور پیاز هرمزگان +طرز تهیه
کاتوخ سور پیاز که به آن کاتوغ هم می گویند...
ادامه»
هواری ماهی (پلو ماهی) هرمزگان + طرز تهیه
هواری ماهی یا ماهی پلو یکی از غذاهای سنتی استان...
ادامه»
جِِِریش (حلیم بلغور گندم) هرمزگان + طرز تهیه
جِِِریش (حلیم بلغور گندم) نوعی حلیم غلیظ و از غذاهای...
ادامه»
خوراک مهیاوه (مهوه) هرمزگان + طرز تهیه
مهیاوه یا مهوه نوعی خوراک است که در استان هرمزگان تهیه...
ادامه»
کتلت ماهی هرمزگان + طرز تهیه
کتلت ماهی یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان است که...
ادامه»
موفلک هرمزگان + طرز تهیه
موفلک از غذاهای محلی استان هرمزگان است که به ویژه...
ادامه»
ماهى برشته (کباب ذغالى) هرمزگان + طرز تهیه
ماهى برشته (کباب ذغالى) از غذاهای محلی جزیره قشم در...
ادامه»
خوراک سینگو هرمزگان + طرز تهیه
خوراک سینگو که با خرچنگ طبخ می شود، یکی از...
ادامه»
متبک پلوی هرمزگانی + طرز تهیه
مُتَبَک یک نوع غذای پلویی است که در استان های...
ادامه»
پودینی کوسه هرمزگان + طرز تهیه
پودینی یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که به...
ادامه»
صفحه 1 از 2
1
2
>
محبوب ترین مطالب
هواری ماهی (پلو ماهی) هرمزگان + طرز تهیه
خوراک مهیاوه (مهوه) هرمزگان + طرز تهیه
پودینی کوسه هرمزگان + طرز تهیه
خانه معلم هرمزگان ( ستاد اسکان فرهنگیان استان هرمزگان )
خوراک عنکاس (ماهی مرکب) هرمزگانی + طرز تهیه
آش شوربا هرمزگان + طرز تهیه
خوراک سینگو هرمزگان + طرز تهیه
خانه معلم قشم
معرفی جنگل دریایی حرا (مانگرو) قشم
کتلت ماهی هرمزگان + طرز تهیه