خوراک سینگو که با خرچنگ طبخ می شود، یکی از غذاهای دریایی استان هرمزگان واقع در جنوب کشورمان است.
مواد لازم برای تهیه خوراک سینگو:
خرچنگ
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
فلفل سبز: ۱ عدد
ادویه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
خرچنگ را بعد از جمع آورى در دیگ بدون آب ریخته و با شعله کم حرارت دهید. مى توانید مقدارى نمک هم روى آنها بپاشید. هنگامى که خرچنگ ها پخته مىشوند به رنگ آجرى در مىآیند.
سپس گوشت آن را درآورده و در روغن و پیاز و فلفل سبز و ادویه و زردچوبه تفت دهید.
نوش جان!
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ