طرز تهیه مرغ ترش غذای محلی مازندران

  • طرز تهیه مرغ ترش غذای محلی مازندران
  • طرز تهیه مرغ ترش غذای محلی مازندران
  • طرز تهیه مرغ ترش غذای محلی مازندران
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

مرغ ترش غذای محلی مازندران

با مرغ می توان غذاهای متعددی برای ذائقه های گوناگون درست کرد، برخی ترجیح میدهند که مرغ را شیرین میل کنند، بعضی ها دوست دارن مرغ سوخاری شود، و …، اما مرغ ترش جزوغذاهای بسیار خوشمزه ی مازندرانی است که خیلی ها را وسوسه می کند، طبخ مرغ ترش اگر درست باشد واقعا خوشمزه میشود

مواد لازم :

مرغ کامل ۱ عدد  .

پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد  .

سیر ۳ یا ۴ حبه

سبزی خرد شده شامل تره،

گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع     ۱ کیلو

آبلیمو ۱/۳ لیوان

.  مغز گردو آسیاب شده ۱/۲ لیوان  .

نمک و زردچوبه

 

طرز تهیه مرغ ترش :

مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. ۴ قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

 

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

پس از ۱۵ دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید

سایر غذاهای محلی ایران زمین :

طرز تهیه خورش شیش انداز ( غذای محلی گیلان)      طرز تهیه آش جوشواره / غذای بومی بجنورد      دیگچه از غذاهای محلی مشهد+طرز تهیه

سوپ گوجه فرنگی از غذاهای محلی اصفهان+طرز تهیه   قیمه نثار از غذاهای سنتی قزوین+طرز تهیه

 

 

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران